Wat is er mogelijk met een tekstkar in 2021?

tekstkar hurenHet begrip tekstkarren kent iedereen die deelneemt aan het verkeer. Dat zijn de aanhangers die langs de weg worden geplaatst om informatie te geven over een onderwerp dat op het moment speelt. Dit kan informatief van aard zijn, promotioneel of als een waarschuwing voor mogelijk gevaar. In de loop der jaren zijn de mogelijkheden flink uitgebreid, van een eenvoudige aktiewagen tot aan de full color tekstkar die in 2021 beschikbaar is. Wat er mogelijk is en waar je als gebruiker rekening mee dient te houden bij een tekstkar huren leggen we uit op deze pagina.

Wat kun je verwachten van een goede tekstkar?

Bij een tekstwagen huren zijn er diverse opties. De eisen zullen niet altijd hetzelfde zijn, dit zijn de voornaamste kenmerken om rekening mee te houden:

  • Het moet eenvoudig zijn om berichten weer te geven en aan te passen.
  • Het scherm moet duidelijk zichtbaar zijn op de gewenste afstand.
  • Afhankelijk van het scherm moet deze 24 uur per dag, 7 dagen per week meldingen kunnen vertonen.
  • Tekstkarren die ook in de avond / nacht actief zijn moeten voorzien zijn van verlichting en een stroomvoorziening.
  • Bij een mogelijk gebrek moet dit zo snel mogelijk hersteld worden.
  • De kar moet snel geplaatst kunnen worden waar en wanneer dit nodig is.

Voor een overzicht van alle mogelijkheden en tarieven kun je contact opnemen met THS Verhuur.

Tekstkarren tips voor gebruik

Bij een tekstkar zal mobiliteit prioriteit hebben. De meest gangbare modellen zijn gebouwd op een aanhanger die met standaard auto en trekhaak te vervoeren zijn zonder de verplichting voor een speciaal rijbewijs. Controleer bij het koppelen ook altijd of de verlichting naar behoren werkt en dat de aanhanger voorzien is van een geldige kentekenplaat.

Als het nodig mocht zijn om de tekst of afbeelding regelmatig aan te passen is het van belang om voor een model te kiezen dat uitgerust is met een draadloze internetverbinding. Zo kan vanuit een (web)applicatie of via een app de inhoud van de boodschap direct worden aangepast als dit nodig mocht zijn.

Voeding was tot enkele jaren geleden nog vaak een beperking van het systeem. Nu zijn er meerdere modellen die standaard uitgerust zijn of voorzien kunnen worden van een (uitklapbaar) zonnepaneel. Zo wordt de tekstkar geheel zelfvoorzienend, dankzij de ingebouwde accu zal dit systeem ook na zonsondergang blijven werken.

Het scherm hoeft niet dezelfde kwaliteit te bezitten als een televisie in de huiskamer. De resolutie hoeft daarmee niet zeer hoog te zijn, de lichtopbrengst is van veel groter belang. Het scherm moet zowel in daglicht als in de avond duidelijk zichtbaar zijn zonder reflecties. Bij een matrixbord huren is er dus meer om rekening mee te houden dan een scherp beeld, leesbaarheid vereist meerdere kenmerken die optimaal op elkaar afgestemd zijn.

Een tekstkar huren of kopen?

Met modellen als de tekstwagen VW 750 HB of de tekstwagen VW 1350 HB is het niet altijd direct duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Wat de vaste of eventueel bijkomende kosten zijn is vaak ook niet direct helder. Bij tekstwagens huren of kopen is het daarom van belang om vooraf goed geïnformeerd te worden, de prijzen kunnen immers hoog oplopen. THS Verhuur kan als specialist in tekstkarren niet alleen producten leveren maar denkt ook actief mee in het maken van de juiste keuze. Als de afnemer overweegt om een kar aan te schaffen maar niet zeker is welk type de meeste voordelen biedt is tekstwagen verhuur een goede optie. Daarmee is het mogelijk om de functionaliteit van meerdere modellen met elkaar te vergelijken om later de aanschaf te overwegen.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Dien een prijsaanvraag in en wij bellen u zo snel mogelijk op om een passende offerte op maat uit te brengen.

Heeft u vragen over onze materieelverhuur of diensten en wenst u meer informatie?
Neem direct contact op via telefoonnummer 0252 – 769135 of 06 – 54 32 30 40.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

UITGEBREID AANBOD VOOR VERHUUR, KLIK VOOR MEER INFO:

0
GEPLANDE PROJECTEN
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
GETRAINDE PROFESSIONALS

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

Industriële coating
Materieelverhuur
Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.