• mobiele-lichtmasten-ths

MOBIELE LICHTMASTEN

Mobiele lichtmasten bij THS Verhuur

THS BV heeft op dit moment 2 type lichtmasten in haar assortiment, namelijk de Trime X-Eco battery-M en de X-Hybrid 6 x 150 Watt. Deze mobiele lichtmasten en zijn ontwikkeld en geschikt voor meerdere toepassingen. Zo zijn ze inzetbaar bij wegwerkzaamheden, evenementen, civiele bescherming en zelfs bij militaire toepassingen.

Trime X-Eco Battery-M mobiele lichtmast

Deze mobiele lichtmast is de beste lichtmast voor uw projecten en heeft een gegarandeerd verlichtingsoppervlakte van maar liefst 2000 m². De Trime X-Eco mobiele lichtmast is het meest verkochte model van Trime. Tot in de kleinste details is deze lichtmast ontwikkeld vanuit de praktijk, voor dagelijks intensief gebruik. Standaard is de X-Eco zeer compleet met de dag / nachtsensor die de lichtmast automatisch in- en uitschakelt. Ook de Deep Sea Controller, centraal hijsoog en hydraulische mast zijn standaard. De omkasting is volledig verzinkt en gepoedercoat voor een optimale bescherming.

trime-x-eco-battery-m-lichtmast

X- Hybrid lichtmast 6 x 150W

Bij het ontwikkelen en produceren van mobiele lichtmasten is duurzaamheid een belangrijke pijler bij Trime. Dit heeft geresulteerd in de X-Hybrid. Deze hybride lichtmast verbruikt slechts 0,2 liter per uur. Bovendien kan deze lichtmast maar liefst 11 uur functioneren op een volle accupack. 11 uur mobiele verlichting zonder uitstoot en geluidsniveau.

trime-x-hybrid-150watt-lichtmast

MEER INFORMATIE OVER MOBIELE LICHTMASTEN?

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Dien een prijsaanvraag in en wij bellen u zo snel mogelijk op om een passende offerte op maat uit te brengen.

Heeft u vragen over onze materieelverhuur of diensten en wenst u meer informatie?
Neem direct contact op via telefoonnummer 0252 – 769135 of 06 – 54 32 30 40.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

UITGEBREID AANBOD VOOR VERHUUR, KLIK VOOR MEER INFO:

0
GEPLANDE PROJECTEN
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
GETRAINDE PROFESSIONALS

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.