GENERATOR, COMPRESSOR EN DIVERSEN

Generator of compressor huren

generatorAls er behoefte is aan stroom of perslucht dan kun je bij THS Verhuur een geschikte generator of compressor huren. Er zijn diverse modellen, formaten en technologieën mogelijk waarbij er voor ieder project een passende keuze te vinden is. Dit maakt huren interessant omdat er altijd een machine ingezet kan worden die voldoet aan de specificaties. Enkele opties worden op deze pagina toegelicht, neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact op.

Welk type generator huren?

Er zijn diverse modellen en technologieën te huur. Denk bijvoorbeeld aan olievrije compressoren, schroefcompressoren, schroef vacuumpompen of modellen met vloeistof koeling. Ook het vermogen kan sterk afwijken. Om noodverlichting van stroom te voorzien bij een gevaarlijke situatie op de weg is ander materieel vereist dan in een situatie waarin grote machines gebruikt worden om het wegdek te herstellen. Dit maakt een generator of compressor huren interessanter dan investeren in eigen machines. Bovendien kan voor ieder project een maatwerk oplossing worden geboden.

Duurzame oplossingen

De laatste jaren zijn en nieuwe technologieën op de markt gekomen waarmee het mogelijk is om een generator of compressor te huren die duurzamer is dan de standaard modellen op diesel. Naast besparing van brandstof is het mogelijk om minder uitstoot te genereren. Ook kan een verlaagde productie van geluid op bepaalde locaties voordelig zijn. Enkele duurzame oplossingen zijn:

  • Hybride systemen: Dit zijn machines die voor een deel voorzien zijn van traditionele brandstoffen zoals diesel maar ook uitgerust zijn met andere technologieën om energie op te wekken. Hierdoor kan de machine efficiënter werken wat naast duurzaamheid ook kosten kan besparen.
  • Terugwin systemen: Bij deze generatoren of compressors wordt het verlies van energie zoveel mogelijk voorkomen. Overtollige energie die opgewekt is zal weer in het systeem beschikbaar worden. Ook zijn onderdelen voorzien van intelligente hardware en software waarmee ze automatisch uitgeschakeld worden op momenten dat ze niet nodig zijn. Wanneer wel behoefte is aan vermogen dan zal dit ook direct voorhanden zijn.
  • Solar systemen: Dit zijn machines die uitgerust zijn met zonnepanelen om energie op te wekken. Afhankelijk van de behoefte kan dit een hybride systeem zijn maar er zijn ook volledig emissievrije oplossingen die bijvoorbeeld in het stadscentrum gebruikt kunnen worden.

Informeer bij THS Verhuur naar de voordelen en mogelijke nadelen per oplossing om zo de beste keuze te maken bij een generator of compressor huren.

Wat zijn de eisen?

Per project en situatie kunnen de eisen anders zijn. Dit maakt het voordelig om generatoren of compressors te huren in plaats van te investeren in materieel dat niet overal inzetbaar is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er weinig ruimte is, in dat geval zal er een afweging gemaakt moeten worden wat betreft vermogen en afmetingen. Of er worden eisen gesteld op het gebied van uitstoot of maximaal aantal decibel. In dat geval zal een diesel model niet altijd tot de mogelijkheden behoren. In praktijk is het altijd een kwestie van maatwerk. Laat je daarom vooraf goed informeren omtrent de mogelijkheden voor het huren van een compressor of generator.

Naast generatoren en compressors is het ook mogelijk om afzetting, signalering of bijvoorbeeld matrix schermen te huren het THS Verhuur. Neem contact op voor alle mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Dien een prijsaanvraag in en wij bellen u zo snel mogelijk op om een passende offerte op maat uit te brengen.

Heeft u vragen over onze materieelverhuur of diensten en wenst u meer informatie?
Neem direct contact op via telefoonnummer 0252 – 769135 of 06 – 54 32 30 40.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

UITGEBREID AANBOD VOOR VERHUUR, KLIK VOOR MEER INFO:

0
GEPLANDE PROJECTEN
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
GETRAINDE PROFESSIONALS

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
Materieelverhuur van THS
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.