TEKSTWAGENS HUREN

TEKSTWAGEN VW 750

TEKSTWAGEN VW 750

Deze tekstwagen is expliciet ontwikkeld voor stedelijk gebied.

 • 750 kilogram
 • Lengte: 301 cm
 • Breedte: 149 cm
 • Hoogte ingeklapt: 187 cm
 • Scherm: 112 x 40 pixels, 224 x 80 cm met een pitch van 2 cm

TEKSTWAGEN HUREN VW 750

TEKSTWAGEN VW 1350

TEKSTWAGEN VW 1350

De tekstwagen 1350 heeft de volgende afmetingen:

 • 1.350 kilogram
 • Lengte: 240 cm
 • Breedte: 173 cm
 • Hoogte ingeklapt: 187 cm
 • 80 x 80 pixels, 165 x 166 cm met een pitch van 2 cm

TEKSTWAGEN HUREN VW 1350

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!

Direct een tekstkar huren?

Bel 0252 – 769135 of vul onderstaand formulier in:

  Gewenste huurperiode (niet bindend)

  TEKSTWAGENS HUREN

  Onze tekstwagens zijn CO2-zuinig door gebruik van zonnepanelen en de schermen is 87% zuiniger dan conventionele schermen. Onder normale omstandigheden (april tot en met september) kunnen de wagens zeven dagen functioneren zonder op te laden.

  Alle tekstwagens hebben een full colour led-display op basis van RGB. Wij kunnen voor u eenvoudig animaties met standaardverkeersborden en -symbolen. Ook kunt u verschillende afbeeldingen aanleveren.

  Daarnaast zijn de tekstwagens makkelijk te manoeuvreren in kleine ruimtes. De content is eenvoudig te uploaden en te wijzigen via het internet. Het display kan 360 graden gedraaid worden voor een optimale zichtbaarheid.

  De wagens zijn uitgerust met 4G. Met de gebruiksvriendelijke applicatie Traffic Fleet kunt u het display en de pagina selector zelf beheren via uw desktop, tablet en smartphone. De applicatie bevat functionaliteiten zoals Floating Car Data en een koppeling met de verkeerscentrale. Floating Car Data meet snelheid en reistijd op het wegennet, in het bijzonder files en ongelukken in real-time. Met het bijbehorende overzicht op Google Maps heeft u een goed in beeld waar de tekstwagen zich bevindt.

  Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

  CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

  Nieuwe ontwikkelingen bij tekstwagens

  tekstwagensHet gebruik van tekstwagens is al tientallen jaren standaard in Nederland. Overal treffen we tekstkarren aan, zowel op als langs de wegen. Om informatie te geven over het verkeer, instructies bij afzettingen of ongevallen maar ook ter promotie van evenementen of merken. Op deze pagina kijken we naar de nieuwste innovaties waardoor de traditionele actiewagen erg primitief lijkt. Toch is ‘state-of-the-art’ niet altijd de beste oplossing, laat je daarom altijd goed informeren over de plus- en minpunten van iedere optie.

  Zijn alle tekstwagens hetzelfde?

  Op het eerste gezicht lijken tekstwagens op elkaar, bij nadere inspectie komen de verschillen snel aan het licht. Denk bijvoorbeeld aan monochroom LEDs of RGB full colour LED panelen. Hier zijn vier kenmerken waar in de laatste jaren veel vooruitgang in is geboekt:

  1. Lager gewicht

  Een standaard tekstwagen is licht van gewicht en toch robuust. Dit maakt het mogelijk om de wagens met een standaard auto met trekhaak naar de locatie te brengen. Ook zijn er schermen met montagebeugels voor gebruik op voertuigen. Dit is niet alleen praktisch voor rijdende signalering maar ook bijvoorbeeld tijdens een evenement waarbij het scherm van de ingang naar de uitgang verplaatst kan worden.

  2. Betere schermen

  Bij een matrixbord huren ben je beperkt tot een klein aantal beeldpunten, ook kleurgebruik zal beperkt zijn tot één of slechts enkele kleuren. Er is ook de optie voor een full colour tekstkar met aanzienlijk meer visuele mogelijkheden dan voorheen. Hoewel dit zeker voordelen biedt zijn er ook minpunten te benoemen. Zo is de kijkhoek niet altijd optimaal, daarnaast zal er meer energie verbruikt worden om complexe afbeeldingen op animaties weer te geven. Let ook op mogelijke schade, als een scherm compleet uitvalt bij beschadiging kan dit voor problemen zorgen terwijl een losse pixel die uitvalt minder ingrijpend zal zijn.

  3. Minder stroomverbruik

  De energie efficiëntie is aanzienlijk beter geworden in de laatste jaren. Dit voordeel kan op meerdere manieren ingezet worden. Bijvoorbeeld met een groter scherm, meer pixels of een hogere lichtopbrengst. Een andere manier om voordeel te halen uit energie efficiëntie is een langere periode voordat de accu opgeladen moet worden. Het is mogelijk om langdurig met accu’s te werken zonder de noodzaak voor een externe stroomvoorziening. Ook vanwege duurzaamheid betekent een lager verbruik ook minder CO2 uitstoot.

  4. Connectiviteit

  Dit is een terrein waarop veel vooruitgang is geboekt in de laatste jaren. In plaats van tekstwagens met statische tekst of steeds naar de standplaats rijden om de tekst aan te passen, is het nu mogelijk om via een draadloze verbinding de berichtgeving op het scherm aan te passen. Dit kan met een mobiele data verbinding. Het is mogelijk om via een app of web interface een groot aantal tekstkarren te beheren wat erg praktisch is. De tekstwagen VW 1350 HB is hier een voorbeeld van.

  Is nieuwer ook altijd beter?

  Nieuwe modellen bieden wellicht meer mogelijkheden, maar als je daar geen gebruik van maakt is het zonde van het geld. Bij THS Verhuur is de focus altijd het gebruik in de praktijk. Op basis van de doelstelling wordt bepaald wat de beste oplossing is. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over tekstwagen verhuur en verkoop.

  OVER THS B.V.

  THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

  De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

  Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

  Industriële coating
  Materieelverhuur
  Verkeerstechnieken
  Meer info
  over THS B.V.