AUTOLAADKRAAN

Autolaadkraan

autolaadkraanIn veel sectoren zoals de bouw, wegwerken of evenementen is er behoefte aan zwaar geschut. Daarmee bedoelen we vrachtwagens, kranen en andere gespecialiseerde middelen om werkzaamheden uit te voeren en zware materialen te vervoeren en verplaatsen. Een veelzijdige en berekenbare oplossing is de autolaadkraan. Bij THS Verhuur kunnen we mobiele kranen leveren inclusief ervaren chauffeur voor uiteenlopende projecten. Wat er mogelijk is en wat belangrijk is bij de keuze voor een autolaadkraan zullen we op deze pagina toelichten.

Veiligheid als hoogste prioriteit

Fonkelende wagens en high tech apparatuur zien er prachtig uit op promotionele foto’s. Echter, het voornaamste kenmerk bij een autolaadkraan huren is onzichtbaar. Dat is namelijk veiligheid. Dit betekent machines van hoge kwaliteit die vakkundig onderhouden worden en bediend door specialisten. Daarbij hoort ook afstemmen van werkzaamheden met opdrachtgevers en uitvoerend personeel. THS Verhuur is een externe aannemer die functioneert alsof deze deel uitmaakt van de organisatie. Dit betekent korte lijntjes, duidelijke communicatie met optimale zekerheid. We zijn trots op ons wagenpark maar er gaat niets boven veilig en verantwoord werken.

Voordelen van een autolaadkraan huren

Er zijn vaak meerdere mogelijkheden om een karwei uit te voeren, waarom kiezen voor een autolaadkraan huren? Hier zijn vier voordelen waar je als projectmanager van zult profiteren:

1. Flexibel inzetbaar

Ter plekke wanneer dit nodig is en uit het zicht als er geen reden voor is. Een autolaadkraan huren betekent betalen voor de periode van gebruik, niet voor het stand-by staan. Dankzij een goede planning en korte lijntjes is het ook op de korte termijn mogelijk een autolaadkraan te regelen.

2. Eenvoudig te verplaatsen

Een groot voordeel ten opzichte van een vaste kraan is de wijze waarop een autolaadkraan te verplaatsen valt. Zo is het mogelijk om op dezelfde dag meerdere standplaatsen in te nemen wat zeer voordelig is voor de efficiëntie op de werkplaats. Naast het gebruik is het zo ook mogelijk om de kraan snel te verplaatsen zodat de werkzaamheden op het terrein hervat kunnen worden.

3. Afstand overbruggen

De kraan kan een grote afstand overbruggen, ook een autolaadkraan kan zeer ver reiken. Er zijn meerdere systemen met afwijkende specificaties. Neem contact op voor de details en de mogelijkheden.

4. Scherpe tarieven

Budget planning hoeft niet betekenen dat er concessies gemaakt hoeven te worden. Door goede afspraken te maken en een autolaadkraan op het juiste moment in te zetten is het mogelijk om diensten te leveren zonder in te boeten op kwaliteit van dienstverlening op basis van minimale kosten.

Neem voor vrijblijvend advies omtrent de huur van een autolaadkraan of andere logistieke uitdagingen gerust even contact op met THS Verhuur.

Personeel waar je op kunt vertrouwen

Laten we ook zeker niet het voornaamste aspect van een autolaadkraan vergeten; de persoon die de kraan bedient. Bij THS Verhuur is het mogelijk om transport met chauffeur te huren. Dit betekent ook ervaren personeel met de juiste certificatie om gespecialiseerde handelingen te mogen verrichten. De mooiste wagens en de nieuwste gereedschappen zijn waardeloos als ze niet bediend worden door vakmensen die ervaring hebben met zowel het materieel als met de werkzaamheden. THS Verhuur stelt hoge eisen aan de uitvoerende krachten om zo optimale service te verlenen in alle situaties. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een autolaadkraan huren.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Dien een prijsaanvraag in en wij bellen u zo snel mogelijk op om een passende offerte op maat uit te brengen.

Heeft u vragen over onze materieelverhuur of diensten en wenst u meer informatie?
Neem direct contact op via telefoonnummer 0252 – 769135 of 06 – 54 32 30 40.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

UITGEBREID AANBOD VOOR VERHUUR, KLIK VOOR MEER INFO:

0
GEPLANDE PROJECTEN
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
GETRAINDE PROFESSIONALS

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
Materieelverhuur van THS
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.