VERKEERSHEKKEN

Met behulp van een afzethek kun je een stuk openbare weg geheel volgens de officiële regels afzetten. Dit verkeershek is vervaardigd uit duurzaam aluminium en uitgevoerd met reflecterende folie klasse 3 aan één zijde. Dankzij deze hoogste reflectieklasse is dit schrikhek al vanaf grote afstand zichtbaar, ook in het donker.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

Verkeershekken

VerkeershekkenHoe laat je een weggebruiker weten dat een straat of een deel hiervan tijdelijk niet toegankelijk is? Door verkeershekken te plaatsen laat je iedereen duidelijk zien dat er tijdelijk geen toegang is. De verkeershekken van THS Verhuur zijn geschikt voor gebruik op de Nederlandse weg en zorgen ervoor dat je als organisatie voldoet aan de regels voor veilig en verantwoord werken op de openbare weg. Uiteraard kan een verkeershek ook op andere terreinen worden ingezet. Niet alleen om voertuigen een halt toe te roepen maar ook om de juiste weg te wijzen.

Verkeershekken maken het verkeer veiliger

Soms is de meest eenvoudige oplossing tevens de beste. Dit geldt zeker voor verkeershekken, die eenvoudig zijn van ontwerp maar zeer effectief zijn in gebruik. Wanneer er een situatie bestaat die tijdelijk veranderd is kan een verkeershek inkomend verkeer op de hoogte stellen en op tijd waarschuwen. Een standaard omheining is niet altijd goed zichtbaar en hekken zijn niet gemaakt om de impact van zware voertuigen op te vangen. Door een verkeershek voor de afsluiting te plaatsen voorkom je vervelende situaties.

Waar gebruik je een verkeershek?

Omdat verkeershekken niet voorzien zijn van elektrische onderdelen zoals verlichting of andere vormen van signalering kunnen ze vrijwel overal geplaatst worden zonder verdere voorzieningen. Het frame is stevig met vier schuine poten waarmee het hek stevig op zijn plek blijft staan. Weer en wind zal deze hekken niet deren, dit komt ook door het feit dat er relatief weinig wind wordt opgevangen omdat het twee panelen betreft met een opening in het midden. Dit soorten hekken worden doorgaans gebruikt op bouwwerven of tijdens evenementen waar straten tijdelijk worden afgesloten. Het is mogelijk om dit hek al ruim voor de feitelijke afzetting op de weg te plaatsen waarmee mogelijke calamiteiten voorkomen worden.

De duurzame oplossing

De verkeershekken van THS Verhuur worden gemaakt van aluminum. Dit is een materiaal met een relatief laag gewicht dat toch zeer robuust is. Deze hekken zijn niet gevoelig voor corrosie waarmee ze langere tijd in de buitenlucht gebruikt kunnen worden. Dit geldt ook voor de folie die toegepast wordt. De klasse 3 folie is reflecterend en wordt aan één zijde van het hek aangebracht. Klasse 3 is de hoogste reflectieklasse wat betekent dat het rood – wit patroon al op een flinke afstand duidelijk zichtbaar is. Ook na zonsondergang zal dit verkeershek ruim op tijd zichtbaar zijn voor de bestuurder. Daarmee zijn deze hekken duurzaam, veilig en lenen zich voor veel situaties.

Gebruik in combinatie met andere materialen

Naast het gebruik van verkeershekken die als obstructie fungeren is het mogelijk om deze signalering te combineren met bijvoorbeeld bakenschilden of verkeerskegels. Wanneer het nodig is om instructies te geven aan weggebruikers kan er ook gebruik worden gemaakt van pijlwagens. Als het een evenement zoals een festival, kermis of dorpsfeest betreft dan is het mogelijk om een verkeershek in combinatie met een mediascherm te plaatsen. Op dit scherm kan aanvullende informatie worden gegeven over de activiteiten die plaatsvinden. Het zijn echter geen dranghekken om personen tegen te houden of te leiden vanwege de plaatsing van de poten. Hier zijn andere materialen voor te huur die meer geschikt zijn. Informeer bij THS Verhuur naar alle mogelijkheden.

UITGEBREID AANBOD VOOR VERHUUR, KLIK VOOR MEER INFO:

0
GEPLANDE PROJECTEN
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
GETRAINDE PROFESSIONALS

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.