Wat maakt de VW 1350 HB tekstwagen zo bijzonder?

VW 1350De samenleving is continu in verandering, dit geldt ook voor de infrastructuur en de wijze waarop we ons verplaatsen. Ook is de wetgeving op het gebied van duurzaamheid veranderd. Er rijden nu bijvoorbeeld emissievrije voertuigen zonder schadelijke uitstoot voor gebruik in drukke stadscentra, de tekstwagen VW 1350 HB is een typerend voorbeeld van deze ontwikkeling. Op deze pagina bekijken we de kenmerken van deze wagen in detail. Voor professioneel tekstwagen verhuur kun je terecht bij THS Verhuur.

Nieuw model van EBO van Weel

Voor de gemiddelde automobilist zal de naam EBO van Weel niet veel zeggen, toch zijn weggebruikers in Nederland zeker bekend met de producten van deze firma. Zij waren in 1978 de eerste producent van de actiewagen, de aanhanger die met een verlichte pijl aangeeft wanneer een rijstrook niet gebruikt mag worden. De tijd heeft niet stilgestaan en er zijn in de loop der jaren veel nieuwe tekstwagens geïntroduceerd. De tekstwagen VW 1350 HB is speciaal ontwikkeld voor gebruik in provinciale en stedelijke gebieden met als doel een CO2 neutrale wagen op de markt te brengen. Naast het verminderen van de ecologische voetafdruk zijn er meer innovaties doorgevoerd aan dit model.

Het betreft een tekstwagen met een gewicht van 1050 kilo, de kar is voorzien van een enkele as. Het is mogelijk voor één persoon om de volledige wagen te verplaatsen. De steunpoten worden manueel bediend, het LED display is hydraulisch uitschuifbaar. Met slechts een enkele beweging is het mogelijk om de VW 1350 HB in werking te stellen.

Het display kan 360 graden gedraaid worden voor een optimale zichtbaarheid. Er is gebruik gemaakt van een nieuw type lens dat in samenwerking met schakelbare LEDs in staat is om het conventionele energieverbruik tot wel tachtig procent terug te dringen. Wat betreft de stroomvoorziening is er een oplaadbare accu aanwezig die opgeladen worden dankzij de vier zonnepanelen. Twee panelen bevinden zich op het chassis en twee panelen rusten op het display. Op basis van vijftig procent actieve beeldpunten kan deze tekstwagen van april tot aan oktober functioneren zonder verdere stroomvoorziening.

Bediening op afstand

Om de inhoud van het scherm aan te passen is het niet nodig om in de buurt van het toestel te zijn. Er is een applicatie die beschikbaar is voor PC, laptop, tablet en smartphone. Zo kan de informatie bediend worden vanuit een centraal punt of door een werknemer die zich elders op locatie bevindt. Dit beperkt zich niet tot één wagen maar meerdere systemen die door het hele land geplaatst zijn. Deze functionaliteit wordt Traffic Fleet genoemd.

Waarom een CO2 neutrale tekstwagen kopen?

De regelgeving binnen drukke steden in Nederland wordt steeds strenger. Zo zijn er gebieden waar scooters met 2-takt motoren niet mogen komen vanwege de uitstoot of voertuigen met verbrandingsmotor die teveel geluid produceren. De tekstwagen VW 1350 HB is niet langer afhankelijk van een generator en stoot geen schadelijke stoffen uit in gebruik wat nieuwe mogelijkheden schept in veranderende tijden. Meer weten over duurzame oplossingen? Neem contact op met THS Verhuur voor meer informatie over deze en andere producten.

Wat is er niet mogelijk?

Bij tekstwagens huren of kopen zullen er meer overwegingen zijn dan alleen de CO2 uitstoot. Wellicht is er weinig ruimte om een wagen te plaatsen, of er is een beperkt budget om een project te realiseren. Wagens op of langs de weg, binnen of juist buiten de bebouwde kom moeten aan afwijkende eisen voldoen. Er is altijd een passende oplossing voor een specifieke vraag, laat je daarom vooraf goed informeren voordat je een keuze maakt.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!

Vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk op voor de verschillende mogelijkheden voor het huren van een tekstkar!

  Gewenste huurperiode (niet bindend)

  TEKSTWAGEN VW 1350

  TEKSTWAGEN VW 1350

  De tekstwagen 1350 heeft de volgende afmetingen:

  • 1.350 kilogram
  • Lengte: 240 cm
  • Breedte: 173 cm
  • Hoogte ingeklapt: 187 cm
  • 80 x 80 pixels, 165 x 166 cm met een pitch van 2 cm

  TEKSTWAGEN HUREN VW 1350

  Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

  0252 – 769135

  CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

  UITGEBREID AANBOD VOOR VERHUUR, KLIK VOOR MEER INFO:

  0
  GEPLANDE PROJECTEN
  0
  AFGERONDE PROJECTEN
  0
  GETRAINDE PROFESSIONALS

  OVER THS B.V.

  THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

  De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

  Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

  Industriële coating
  Materieelverhuur
  Verkeerstechnieken
  Meer info
  over THS B.V.