SPOEL- EN ZUIGUNIT

Spoel- en zuigunit

spoel- en zuigunitBij werkzaamheden in de openbare ruimte of op eigen terrein is het vaak nodig om de omgeving te reinigen of om vervuild materiaal af te voeren. Met een spoel- en zuigunit is het mogelijk om zowel water aan te zuigen als vloeibare stoffen schoon en veilig af te voeren. Voor een betrouwbare en betaalbare spoel- en zuigunit huren kun je terecht bij THS Verhuur. Wat er zoal mogelijk is kun je lezen op deze pagina.

Wat is er mogelijk met een spoel- en zuigunit?

In plaats van twee machines in te zetten op een werklocatie zijn twee functies onder te brengen in één multifunctioneel apparaat. De specificaties kunnen per unit afwijken, neem daarom contact op met THS Verhuur voor de specifieke kenmerken van de producten die momenteel in het assortiment verkrijgbaar zijn.

Spoel functie

Een spoelunit kan ingezet worden om ruimten snel en efficiënt te reinigen. De machine kan achter een voertuig met trekhaak worden bevestigd, met een lange slang is het mogelijk om buizen, geulen en putten schoon te spoelen. De unit is geheel zelfvoorzienend en heeft een hoge capaciteit.

Zuig functie

Naast spoelen is het ook mogelijk om materialen op te zuigen. Door het krachtige aanzuigvermogen kan een verstopte ruimte snel gereinigd worden, het afval wordt hygiënisch opgeslagen voor afvoer op een andere locatie. Door vervuilde materialen af te zuigen en vervolgens met schoon water te spoelen is het mogelijk om vervuiling snel en efficiënt te reinigen.

Bespaar tijd en kosten met de spoel- en zuigunit van THS Verhuur.

Voordelen van spoel- en zuigunit huren

Er wordt regelmatig gevraagd of een spoel- en zuigunit huren beter is dan kopen. De keuze hangt uiteraard af van de situatie en het gebruik, voor de meeste ondernemingen biedt huur meer voordelen dan koop. Hier zijn de voornaamste redenen om een spoel- en zuigunit te huren:

  • Er is geen opslag nodig op de eigen locatie.
  • Onderhoud wordt door specialisten uitgevoerd volgens gestandaardiseerde protocollen.
  • Altijd beschikking over moderne apparatuur die direct in gebruik kan worden genomen.
  • Duidelijke tariefstelling waarmee de kosten en baten eenvoudig bepaald kunnen worden.
  • De juiste apparatuur op de juiste plaats, er hoeven geen concessies gemaakt te worden.
  • Er is geen sprake van waardevermindering, oude apparatuur hoeft niet afgedankt te worden omdat er geen eigendom is.
  • Snelle inzetbaarheid voor zowel korte als langere termijn.

Maatwerk mogelijkheden en materialen

Naast een spoel- en zuigunit is het ook mogelijk om een generator, compressor of ademluchtunit te huren. Als er behoefte is aan transport met chauffeur dan is dit ook op zeer korte termijn te regelen. Naast apparatuur en ervaren begeleiding kunnen omstanders op de hoogte gebracht worden van werkzaamheden door bijvoorbeeld een tekstwagen te plaatsen. Het verkeer kan worden omgeleid door gebruik te maken van pijlwagens, verkeershekken of verkeerskegels. Al deze materialen zijn centraal in te huren voor uiteenlopende projecten door heel Nederland. Dankzij verhuur is het niet nodig om zelf materialen op te slaan of te onderhouden wat gunstig is voor de schaalbaarheid en inzetbaarheid van de aannemer.

THS Verhuur levert een breed assortiment aan professionele materialen, neem geheel vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden of een offerte op maat.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Dien een prijsaanvraag in en wij bellen u zo snel mogelijk op om een passende offerte op maat uit te brengen.

Heeft u vragen over onze materieelverhuur of diensten en wenst u meer informatie?
Neem direct contact op via telefoonnummer 0252 – 769135 of 06 – 54 32 30 40.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

UITGEBREID AANBOD VOOR VERHUUR, KLIK VOOR MEER INFO:

0
GEPLANDE PROJECTEN
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
GETRAINDE PROFESSIONALS

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.