Wat maakt de Tekstkar VW 750 HB zo bijzonder?


De samenleving is continu in verandering, dit geldt ook voor de infrastructuur en de wijze waarop we ons verplaatsen. Ook is de wetgeving op het gebied van duurzaamheid veranderd. Er rijden nu bijvoorbeeld emissievrije voertuigen zonder schadelijke uitstoot voor gebruik in drukke stadscentra, de
tekstwagen VW 750 HB is een typerend voorbeeld van deze ontwikkeling. Op deze pagina bekijken we de kenmerken van deze wagen in detail. Voor professioneel tekstwagen verhuur kun je terecht bij THS Verhuur.

Tekstwagen VW 750 huren

Een tekstwagen huren of op zoek naar een rijdende lichtkrant? U kunt een bebordingswagen huren en gebruik maken van het andere materieel dat we kunnen leveren. Dus gaat het om een lichtkrant, een actiewagen of een tekstkar vw 750 om bepaalde informatie over te brengen? Onze materialen zijn geschikt voor allerlei toepassingen, zowel op de openbare weg als bijvoorbeeld tijdens een evenement.

We werken voor opdrachtgevers door heel de Bollenstreek en in de rest van Zuid-Holland, net als door heel Nederland. Dus gaat het om een project in de grond-, weg- of waterbouw? Met onze tekstwagens en lichtkranten zorgt u ervoor dat de omgeving goed op de hoogte is van belangrijke informatie.

Met onze marketingen en voorzieningen voor het verkeer maken we duidelijk wat er speelt. We leggen de situatie uit, geven duidelijke instructies en zorgen ervoor dat die voor iedereen helder zichtbaar zijn. Dat geldt zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts. Op die manier dragen we bij aan een optimale doorstroom met zo min mogelijk overlast voor de omgeving.

Bediening op afstand

Om de inhoud van het scherm aan te passen is het niet nodig om in de buurt van het toestel te zijn. Er is een applicatie die beschikbaar is voor PC, laptop, tablet en smartphone. Zo kan de informatie bediend worden vanuit een centraal punt of door een werknemer die zich elders op locatie bevindt. Dit beperkt zich niet tot één wagen maar meerdere systemen die door het hele land geplaatst zijn. Deze functionaliteit wordt Traffic Fleet genoemd.

Lichtkranten en tekstwagens

Onze lichtkranten en tekstwagens VW750 verbeteren de veiligheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en ander publiek dat aanwezig is. En gaat het om een specifiek project binnen de grond-, weg- en waterbouw waarvoor u zoek naar deskundig advies? We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

U kunt een lichtkrant huren, actiewagen huren of bijvoorbeeld een tekstkar huren. En zoekt u naar een bebordingswagen of een andere toepassing? Ook daar zorgen we voor, bijvoorbeeld in de Bollenstreek en door de rest van Zuid-Holland.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!

TEKSTWAGEN VW 750

TEKSTWAGEN VW 750

Deze tekstwagen is expliciet ontwikkeld voor stedelijk gebied.

 • 750 kilogram
 • Lengte: 301 cm
 • Breedte: 149 cm
 • Hoogte ingeklapt: 187 cm
 • Scherm: 112 x 40 pixels, 224 x 80 cm met een pitch van 2 cm

TEKSTWAGEN HUREN VW 750

Vul het formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk op voor de verschillende mogelijkheden voor het huren van een tekstkar!

  Gewenste huurperiode

  Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

  Dien een prijsaanvraag in en wij bellen u zo snel mogelijk op om een passende offerte op maat uit te brengen.

  Heeft u vragen over onze materieelverhuur of diensten en wenst u meer informatie?
  Neem direct contact op via telefoonnummer 0252 – 769135 of 06 – 54 32 30 40.

  CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

  UITGEBREID AANBOD VOOR VERHUUR, KLIK VOOR MEER INFO:

  0
  GEPLANDE PROJECTEN
  0
  AFGERONDE PROJECTEN
  0
  GETRAINDE PROFESSIONALS

  OVER THS B.V.

  THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

  De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

  Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

  THS Industriële coating
  THS Materieelverhuur
  THS Verkeerstechnieken
  Meer info
  over THS B.V.