PIJLWAGENS

Pijlwagens geschikt voor het aangeven van wegwerkzaamheden
Om bij wegwerkzaamheden en calamiteiten het verkeer in goede banen te leiden heeft THS Verhuur pijlwagens, oftewel actiewagens te huur. Onze pijlwagens zijn eenvoudig te bedienen. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en hebben een type goedkeuring van de Rijksdienst Wegverkeer. Wij leveren pijlwagens in diverse uitvoeringen.

Mogelijkheden van onze pijlwagens
Onze pijlwagens zijn zo uitgebalanceerd dat men rijdend, tot een snelheid van 90 km/u, het actieraamwerk veilig op en neer kan bewegen. Een draaibare en duidelijk zichtbare verlichte pijl in LED uitvoering geeft de rijrichting aan. Eventueel kan een energiezuinige matrixpijl in het actieraamwerk worden gemonteerd zodat de actiewagen ook inzetbaar is als verdrijf- en splitsingswagen. De verlichte pijl is goedgekeurd volgens EN12352 klasse L8H. Voor een zeer stabiele afstempeling zijn op de hoeken van het chassis, hydraulische steunpoten gemonteerd.

CO2 neutraal
Onze pijlwagens zijn voorzien van milieuvriendelijke zonnepanelen. Hiermee wordt de pijlwagen CO2 neutraal. Alle functies worden centraal bediend vanuit de afsluitbare bedieningskast aan de voorzijde van de actiewagen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!

Pijlwagens

pijlwagensDagelijks zijn er situaties in het verkeer waar niet op voorzien kan worden. In dat geval is het van belang om voertuigen duidelijk aan te geven welke actie ondernomen moet worden om de veiligheid van alle weggebruikers te waarborgen. Pijlwagens helpen hierbij. Deze actiewagens wijzen de juiste richting aan en zijn duidelijk leesbaar onder alle omstandigheden. THS Verhuur levert pijlwagens die snel inzetbaar zijn.

Pijlsnel een pijlwagen ter plekke

Als er een ongeval op weg plaatsvindt, of als er wegwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden, dan is het van belang om snel maatregelen te nemen. Door duidelijk aan te geven dat de situatie gewijzigd is kunnen risico’s worden gereduceerd. Een pijlwagen biedt een eenvoudige en tevens zeer effectieve oplossing. De wagens van THS Verhuur kunnen niet alleen op hoge snelheid worden vervoerd, het is mogelijk om het actieraam op hoge snelheden in werking te stellen. Snelheden tot 90 km/u zijn mogelijk. Ook in stilstand kun je rekenen op een solide plaatsing dankzij de robuuste stempels die op de hoeken van het chassis geplaatst zijn.

Pijlwagens voor verdrijven en splitsen

Naast standaard pijlwagens met aanwijsbord conform de Nederlandse wetgeving is het ook mogelijk om het actieraam uit te breiden met een matrix pijl. Deze pijl bestaat uit een aantal LED lampen die in meerdere richtingen kunnen wijzen. Daarmee is het mogelijk om aankomend verkeer te verdrijven en splitsen. Een LED matrix bord is naar wens in te stellen waarmee het eenvoudig is de richting aan te passen op de situatie. De verlichte pijl van THS Verhuur is goedgekeurd volgens EN 12352 klasse L8H.

Eenvoudige en duurzame oplossing

Om de pijlwagen geheel zelfvoorzienend te laten functioneren is er een accu aanwezig. De nieuwste generatie pijlwagens is voorzien van zonnepanelen. Dit is niet alleen een duurzame oplossing waarmee de pijlwagen CO2 neutraal wordt, het betekent ook dat de wagen zonder externe stroomvoorziening kan blijven werken. Gedurende de dag wordt de accu opgeladen zodat deze in de avonduren zal blijven schijnen. De maximale tijdsduur is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht.

Verhuur van pijlwagens

Door gebruik te maken van de optie om een pijlwagen te huren ben je als dienstverlener of uitvoerende partij in staat om flexibel in te spelen op de situatie. Zo is het mogelijk om overal in Nederland snel een wagen in te zetten. Dit is ook mogelijk in combinatie met andere materialen zoals verkeershekken, bakenschilden of ademluchtunits. Bekijk het volledige assortiment op de website van THS Verhuur of neem contact op voor meer informatie.

Zorg voor een veilige situatie

Als er bijvoorbeeld een ongeval heeft plaatsgevonden dan is de eerste prioriteit om de situatie af te bakenen met als doel verdere ongelukken te voorkomen. Een pijlwagen is onmisbaar in deze situatie, daarnaast zijn er ook andere manieren om weggebruikers te informeren over de situatie op de weg. Zo kan de juiste route met verkeerskegels worden aangegeven, met verkeershekken zal de veiligheid voor zorgverleners of ander personeel toenemen. Wanneer er extra voorzieningen nodig zijn zoals een generator, compressor of een autolaadkraan dan zijn al deze materialen centraal via THS Verhuur te regelen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Dien een prijsaanvraag in en wij bellen u zo snel mogelijk op om een passende offerte op maat uit te brengen.

Heeft u vragen over onze materieelverhuur of diensten en wenst u meer informatie?
Neem direct contact op via telefoonnummer 0252 – 769135 of 06 – 54 32 30 40.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

UITGEBREID AANBOD VOOR VERHUUR, KLIK VOOR MEER INFO:

0
GEPLANDE PROJECTEN
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
GETRAINDE PROFESSIONALS

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.