TRANSPORT EN VERHUUR MET CHAUFFEUR

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

Transport met chauffeur

transport met chauffeurNaast het leveren van materialen kan THS Verhuur ook zorg dragen voor het vervoer. Met name groot transport met chauffeur kan veel zorgen wegnemen, daarnaast kan het ook de efficiëntie verhogen. Bespaar tijd en geld met de huur van professioneel transport met een chauffeur waar je op kunt rekenen.

Transport goed geregeld

Zelfs met de beste materialen kom je niet ver als ze niet op de juiste locatie beschikbaar zijn. Hoe vervoer je goederen van A naar B? Het is mogelijk om hier zelf een oplegger voor aan te schaffen maar dit zal vaak niet rendabel zijn. Het lijkt op zich aantrekkelijk om alle benodigde middelen in eigen beheer te houden maar dit brengt veel extra verantwoordelijkheden met zich mee. Er moet ruimte zijn, er is onderhoud nodig en uiteraard vakkundig personeel dat in staat is om het materieel te bedienen.

Hoe werkt transport met chauffeur?

In het geval van groot transport met chauffeur is het niet alleen van belang dat er een persoon is die achter het stuur plaats kan nemen, er is ook behoefte aan coördinatie. Als er bijvoorbeeld containers of andere zware en omvangrijke goederen via een autolaadkraan op een trailer geplaatst moeten worden. Dan is het van belang dat er een persoon betrokken is die op de hoogte is van alle aandachtspunten en het proces kan begeleiden. Het voertuig is van belang, de materialen ook, maar de spil van professioneel vervoer is en blijft de chauffeur.

Wat is belangrijk bij transport met chauffeur?

Er zijn een aantal zekerheden waar je als opdrachtgever behoefte aan hebt, hier zijn de voornaamste vier criteria voor transport met chauffeur:

1. Inzetbaarheid

Bij een groot aantal werkzaamheden is het van belang om snel te handelen. Denk aan wegwerkzaamheden die snel uitgevoerd moeten worden. Het verhuurbedrijf moet na contact opnemen snel in staat zijn de gewenste middelen te leveren.

2. Veelzijdigheid

Bij transport met chauffeur is er eigenlijk altijd behoefte aan maatwerk. Lichte pallets, zware kabelhaspels of stalen containers van uiteenlopend formaat en gewicht moeten snel en vakkundig vervoerd worden. Daarnaast kan de bereikbaarheid van de bestemming ook een factor zijn. Als er meer mogelijkheden zijn dan kan in iedere situatie de beste afweging worden gemaakt.

3. Kwaliteit

De eerste factor die de kwaliteit bepaalt is de communicatie tussen opdrachtgever en aannemer. THS Verhuur is een organisatie die graag meedenkt met de klant en proactief oplossingen zal aandragen om ieder project op de meest efficiënte wijze ten uitvoer te brengen.

4. Betrouwbaarheid

Als een bedrijf werkzaamheden moet uitbesteden dan verwacht je dezelfde kwaliteitseisen die je zelf als organisatie nastreeft. Een klus uit handen geven vereist vertrouwen en dit betekent een betrouwbare dienstverlening op basis van vakkennis en inzicht. Neem daarom contact op met THS Verhuur en ontdek alle voordelen van professioneel groot transport met chauffeur.

Een bijkomend voordeel van transport met chauffeur huren in plaats van eigen beheer is dat het voertuig nooit in de weg staat. Als er een vracht vervoerd moet worden dan is het niet nodig om de wagen of kraan weer naar het eigen depot te brengen. THS Verhuur verzorgt het gehele traject en zorgt ervoor dat uitvoerend personeel zich kan richten op de gepland werkzaamheden en niet na hoeft te denken over het logistieke deel. Dat biedt vrijheid en mogelijkheden.

UITGEBREID AANBOD VOOR VERHUUR, KLIK VOOR MEER INFO:

0
GEPLANDE PROJECTEN
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
GETRAINDE PROFESSIONALS

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.