Tekstwagen huren

tekstwagen hurenEen tekstwagen huren of op zoek naar een rijdende lichtkrant? U kunt een bebordingswagen huren en gebruik maken van het andere materieel dat we kunnen leveren. Dus gaat het om een lichtkrant, een actiewagen of een tekstkar om bepaalde informatie over te brengen? Onze materialen zijn geschikt voor allerlei toepassingen, zowel op de openbare weg als bijvoorbeeld tijdens een evenement.

THS werkt voor opdrachtgevers door heel de Bollenstreek en in de rest van Zuid-Holland, net als door heel Nederland. Dus gaat het om een project in de grond-, weg- of waterbouw? Met onze tekstwagens en lichtkranten zorgt u ervoor dat de omgeving goed op de hoogte is van belangrijke informatie.

Met onze marketingen en voorzieningen voor het verkeer maken we duidelijk wat er speelt. We leggen de situatie uit, geven duidelijke instructies en zorgen ervoor dat die voor iedereen helder zichtbaar zijn. Dat geldt zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts. Op die manier dragen we bij aan een optimale doorstroom met zo min mogelijk overlast voor de omgeving.

Lichtkranten en tekstwagens

Onze lichtkranten en tekstwagens verbeteren de veiligheid voor verkeersdeelnemers, wegwerkers en ander publiek dat aanwezig is. En gaat het om een specifiek project binnen de grond-, weg- en waterbouw waarvoor u zoek naar deskundig advies? We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

U kunt een lichtkrant huren, actiewagen huren of bijvoorbeeld een tekstwagen huren. En zoekt u naar een bebordingswagen of een andere toepassing? Ook daar zorgen we voor, bijvoorbeeld in de Bollenstreek en door de rest van Zuid-Holland.

Allerlei mogelijkheden

We kunnen u zowel met tekstwagens huren als met een aantal andere toepassingen en mogelijkheden van dienst zijn. Dus bent u benieuwd wat we kunnen leveren? Dit is een selectie van ons aanbod voor de verhuur.

• Tekstwagens (in allerlei afmetingen)

• Actiewagens

• Verkeerskegels

• Bakenschilden en -voeten

• Generatoren (2.0 tot 50 KVA)

• Ademluchtunits (CO2-neutraal)

• Communicatiemiddelen

• Mediaschermen

Twijfelt u over de juiste toepassing voor uw project binnen de grond-, weg- en waterbouw bij bijvoorbeeld Leiden, Den Haag, Hoofddorp of Alphen aan den Rijn? Geef ons aan waar u aan werkt, dan adviseren we u graag over de mogelijkheden.

Tekstwagen huren

We helpen u de tekstwagen te huren die u nodig heeft, net als ander materiaal dat geschikt is voor de communicatie rondom uw project. Wij hebben de ervaring met uiteenlopende projecten en werkzaamheden. Dat betekent dat we goed weten wat er nodig is en hoe u de belangrijke informatie overbrengt op aanwezigen en betrokkenen. Dus zoekt u advies bij de verhuur van dit materiaal? We helpen u er graag mee.

Heeft u vragen over een tekstwagen huren? Bel ons op telefoonnummer 0252 76 91 35, stuur ons een e-mail naar verhuur@ths.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Dien een prijsaanvraag in en wij bellen u zo snel mogelijk op om een passende offerte op maat uit te brengen.

Heeft u vragen over onze materieelverhuur of diensten en wenst u meer informatie?
Neem direct contact op via telefoonnummer 0252 – 769135 of 06 – 54 32 30 40.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

UITGEBREID AANBOD VOOR VERHUUR, KLIK VOOR MEER INFO:

0
GEPLANDE PROJECTEN
0
AFGERONDE PROJECTEN
0
GETRAINDE PROFESSIONALS

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.