Dit moet je weten bij tekstkarren huren

Stel je voor; je gaat naar een website, kiest een tekstkar en die plaats je op de gewenste locatie. Dan blijkt dat het matrixbord monochroom is terwijl je toch liever gebruik maakt van een kleurenscherm. Of er is bijvoorbeeld slechts ruimte voor één regel, je moet altijd in de buurt zijn van het systeem om een aanpassing te maken etc. Er is helaas meer kennis nodig dan snel op een Boels tekstkar klikken en aan de slag gaan. Je kunt bij THS tekstkarren huren die in veel situaties inzetbaar zijn. Hoe dit werkt en wat je moet weten over de mogelijkheden leggen we in het kort uit op deze pagina. Neem voor maatwerk advies gerust even contact op met onze specialisten.

Wat je moet weten bij tekstkarren huren

Naast tekstkar verhuur spreekt men ook wel van matrixborden. Het betreft in beide gevallen een scherm dat voorzien is van kleine LED’s die je kunt in- of uitschakelen. Zo is het mogelijk om verlichte boodschappen weer te geven. Tot zover de standaard definitie van een tekstwagen. De verwarring ontstaat vervolgens omdat er meerdere systemen zijn met afwijkende mogelijkheden.

Vast en mobiel

De term matrix bord is de overkoepelende term die vaak wordt geassocieerd met de borden boven de weg. Dit zijn dus systemen met permanente plaatsing en standaard signalering. De afbeelding kan op afstand worden aangepast maar de vormgeving niet. Dan zijn er de mobiele systemen die uiteenlopen in design, formaat en mogelijkheden. Uiteindelijk is de voornaamste overeenkomst dat ze verplaatsbaar zijn.

Scherm

De afmetingen van het scherm staan direct in relatie tot het aantal beeldpuntjes. Een groter scherm moet om die reden een groter aantal beeldpunten bezitten om een leesbaar beeld te vertonen. Er zijn systemen die slechts tekst kunnen weergeven. Je kunt echter meer geavanceerde tekstkarren huren die in staat zijn om nieuwe afbeeldingen te laden zoals logo’s.

Stroomvoorziening

Ieder scherm werkt op stroom. Dit kan bijvoorbeeld met een stekker naar een stopcontact of generator zijn, het is eveneens mogelijk dat het systeem voorzien is van een accupack, verbrandingsmotor of zonnepanelen. Een hybride systeem is ook mogelijk. In de binnenstad heeft een tekstwagen met zonnepanelen daardoor de voorkeur omdat de CO2 uitstoot veel lager ligt dan bij een systeem op fossiele brandstoffen.

Welke tekstkar huren?

We begrijpen heel goed dat deze toelichting het niet direct eenvoudiger maakt om tekstkarren te huren. Daarom staat het team van THS verhuur voor je klaar om advies te geven. We kennen de producten, de mogelijkheden én de praktijksituaties. Om die reden komen we snel tot de juiste keuze. Uiteraard op basis van een snelle levertijd en een scherp tarief. Neem contact op voor meer informatie.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!
THS Industriële coating
Materieelverhuur van THS
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.