THS tekstkar verhuur

Er is regelmatig verwarring over de termen tekstkar en matrixbord. Het zijn namelijk termen die elkaar overlappen maar niet altijd hetzelfde betekenen. Matrix betekent niets anders dan een aantal lampjes op een raster. Een matrix bord is voorzien van kleine LED’s die donker kunnen zijn of licht kunnen geven. Een tekstwagen is vaak voorzien van een dergelijk systeem, de technologie achter de schermen kan wel anders zijn. Het aantal lampjes, de kleuren en ook zeker de software die het scherm aanstuurt.

Waarom bediening op afstand?

Bij THS Verhuur kunnen onze klanten tekstkarren huren die uitgerust zijn met 4G en bediend kunnen worden met een app voor smartphone, tablet, laptop of PC. Wat is hier de meerwaarde van? In de eerste plaats is het mogelijk dat iemand die niet in de buurt is van de tekstkar wel de weergave kan aanpassen. Bijvoorbeeld iemand die op kantoor werkt. Daarnaast kunnen meerdere schermen beheerd worden via dezelfde app. Dit is vergelijkbaar met de matrixborden die zich boven de Nederlandse wegen bevinden. Het verschil is de draadloze 4G verbinding. Die maakt het mogelijk om borden te plaatsen, verplaatsen en vanaf iedere gewenste locatie te bedienen. Dit zal met name van pas komen tijdens evenementen en onderhoudswerkzaamheden.

Verschil tussen binnen- en buiten de bebouwde kom

Klanten kunnen bij THS tekstkarren huren voor het stadscentrum en voor algemeen gebruik. Dit heeft voor een deel te maken met het formaat en daarnaast met mogelijke restricties op het gebied van uitstoot. Een systeem op zonnepanelen heeft geen CO2 uitstoot, een hybride systeem zal eveneens binnen de norm blijven. Dat is met een verbrandingsmotor niet het geval. Daarnaast kan het volume ook een rol spelen. Een luidruchtige motor kan als storend worden ervaren. Onze experts helpen graag de juiste keuze te maken.

THS de partner in tekstkar verhuur

Als je bij Boels naar een tekstkar zoekt dan vind je een flink aantal producten die deels voldoen aan de wensen maar vaak niet helemaal. Er zijn ook bedrijven die slechts één type leveren dat ze bijvoorbeeld in eigen beheer hebben gebouwd. THS tekstkar verhuur zit wat opties betreft in het midden. We leveren namelijk twee modellen die zich lenen voor een groot aantal situaties. De kleine versie is specifiek ontwikkeld voor het stadscentrum, de grotere uitvoering leent zich voor alle situaties behalve zeer dichtbebouwde ruimtes. Dit maakt kiezen eenvoudig. In plaats van in te leveren op mogelijkheden of onze klanten te beperken maken we graag de keuze voor een geschikte tekstkar zo eenvoudig mogelijk.

Meer weten over THS tekstkar verhuur? Neem dan contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan zonder verdere verplichtingen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!
THS Industriële coating
Materieelverhuur van THS
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.