Welke Boels tekstkar huren?

Het bedrijf Boels verhuurt veel materieel om bouwprojecten of wegwerkzaamheden mee te realiseren. Soms hebben klanten het gevoel dat de keuze wellicht té groot is. Als je bijvoorbeeld een Boels tekstkar wilt huren dan zie je een aantal producten staan met prijs op aanvraag. Als je voor ieder model een offerte moet aanvragen dan ga je snel over de deadline heen. THS Verhuur pakt het anders aan. Niet door altijd groter en meer na te streven, maar juist door een strenge voorselectie toe te passen. Hoe dat werkt en waarom tekstkar verhuur niet ingewikkeld hoeft te zijn leggen we uit op deze pagina.

Welke tekstkar huren?

Je kunt bij Boels een tekstkar huren voor ieder project. Je kunt zoveel tekstkarren huren dat het wellicht een beetje gaat duizelen. Er staan letters en cijfers achter de naam, wat betekent dit en waarom moet het zo ingewikkeld zijn? Dit zijn de voornaamste kenmerken van een tekstwagen:

  1. Stroom: Een matrixbord wordt gevoed met stroom. Opwekken kan met een verbrandingsmotor, met een oplaadbare accu, via het lichtnet of op zonne energie.
  2. Beeldscherm: Een groter oppervlak is beter zichtbaar. Het aantal pixels bepaalt de scherpte. Een kleurenscherm biedt meer mogelijkheden dan een monochroom scherm.
  3. Bediening: Met een systeem dat voorzien is van een draadloze verbinding is het mogelijk om op afstand realtime boodschappen aan te passen.

Dit zijn drie kenmerken waarbij de beste optie vaak voor de hand ligt. Zoals je ziet hoeft kiezen dus niet zo ingewikkeld te zijn. Maar hoe maak je de juiste keuze? Bij THS Verhuur hebben we de voorselectie alvast gemaakt. Wat is het voordeel van minder opties?

Liever in de breedte dan in de diepte

Bij een productassortiment kun je veel soorten van hetzelfde product voeren. Als specialist in materieel voor signalering en afzetting hebben we ontdekt dat de meeste klanten steeds weer voor dezelfde matrixborden kiezen. Op basis daarvan hebben we een schifting gemaakt. Zo is het eenvoudig om een keuze te maken, er kunnen er ook sets worden samengesteld. Wie wil zich druk maken over CO2 uitstoot als er een tekstkar op zonne-energie leverbaar is? Het is beter om te kijken naar de volledige afzetting op de weg en het inrichten van een veilige werkomgeving. THS Verhuur kan de klant helpen één product, doorgaans is er een vraag aan totaaloplossingen. Daar zijn we als verhuurder in gespecialiseerd. Wij leveren niet alleen materialen zoals een matrix bord maar komen met een oplossing voor jouw uitdaging. We denken graag met de klant mee om zo tot een maatwerk oplossing te komen. Dat bespaart tijd en kosten. Neem contact op voor meer informatie.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.