Matrixbord voor steden

In Nederlandse steden is het niet alleen een komen en gaan van auto’s, fietsers en andere verkeersdeelnemers, zelfs het wegdek is in beweging. Om het verkeer te reguleren zijn er overal verkeersborden geplaatst. Als er behoefte is aan een dynamische oplossing dan biedt een matrixbord uitkomst. THS Verhuur heeft het ideale systeem voor gebruik in een stedelijke omgeving. De regels kunnen in de stad namelijk flink afwijken ten opzichte van een meer landelijk gebied.

Matrixborden in stedelijke gebieden

Dat de verkeerssituatie binnen de bebouwde kom anders is dan daarbuiten zal geen verrassing zijn. Dat er aan de bewegwijzering andere eisen worden gesteld weet niet iedereen. Zo kunnen de regels voor het gebruik van matrixborden afwijken per gemeente. Als je bij wegwerkzaamheden of tijdelijke evenementen hier onvoldoende rekening mee houdt dan kan dit leiden tot fikse boetes. Naast de regelgeving kunnen er ook praktische redenen zijn om een specifiek type tekstwagen in te zetten.

Welke type matrixbord voor in de stad?

Het is eenvoudig om even een Boels tekstkar te huren in de hoop dat alles klopt. Bij THS verhuur stemmen we ons assortiment af op praktijksituaties. Daarnaast adviseren we onze klanten over zowel de mogelijkheden als de restricties die van toepassing kunnen zijn. Zo worden er in meerdere Nederlandse steden eisen gesteld aan de maximale CO2 uitstoot van machines en toebehoren. Een tekstkar werkt op stroom, de wijze waarop deze stroom gegenereerd wordt bepaalt voor een groot deel het gebruik in de stad. Hier zijn enkele manieren om te voldoen aan de regels:

  • Schermen met een laag energieverbruik zonder in te leveren op de zichtbaarheid.
  • Het gebruik van zonnepanelen op het matrix bord om zo zelfvoorzienend stroom op te wekken.
  • Geen systeem met verbrandingsmotor om CO2 uitstoot te beperken.
  • Minder volume dankzij een elektromotor systeem.

Daarnaast zijn er nog andere praktische kenmerken zoals een display dat 360 graden kantelbaar is en een 4G verbinding om op afstand de informatie aan te passen. De koppeling met een smartphone app laat de gebruiker meerdere borden beheren op verschillende locaties.

Waar kun je terecht voor informatie?

Als je vragen hebt over de beste oplossing voor signalering in de stad dan ben je bij THS tekstkar verhuur aan het juiste adres. Onze adviseurs zijn niet alleen op de hoogte van de meest recente regelgeving, we lopen voorop door gebruik te maken van innovatieve technologieën en mogelijkheden. Naast tekstkarren huren is het eveneens mogelijk om complete sets voor wegwerkzaamheden of evenementen te huren. We denken graag mee over de beste configuratie. Daarnaast zorgen we ervoor dat het gewenste materieel snel inzetbaar is, op iedere locatie in Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.