Waar moet je op letten bij een tekstkar huren?

Met een tekstkar kun je snel een wijziging in de verkeerssituatie kenbaar maken aan weggebruikers, de vraag is wel welke model past in een specifieke situatie. Zijn er verschillen en waar kun je eigenlijk betrouwbare tekstkarren huren? Wat de laatste vraag betreft is het antwoord eenvoudig; ga naar THS Verhuur en laat je eerst vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. Op deze pagina geven we alvast wat algemene informatie om zo snel de juiste keuze te kunnen maken.

Wat is een tekstkar precies?

Je kunt het een tekstwagen noemen, een andere veelgebruikte term is matrixbord. In alle gevallen gaat het om een aanhangwagen met daarop een bord dat voorzien is van een aantal lampjes. Door lampjes aan of uit te schakelen is het mogelijk om een oneindig aantal boodschappen weer te geven. Dit laat je dus snel, eenvoudig en vooral ook veilig de verkeersdeelnemer informeren over een situatie. Daarnaast kun je een tekstkar ook gebruiken ter promotie van een evenement of festival.

Waar op letten bij een tekstkar huren?

Als je op zoek gaat naar tekstkar verhuur dan kom je waarschijnlijk tot de ontdekking dat er meerdere systemen leverbaar zijn. Maakt het uit welk type je kiest of kun je gewoon de goedkoopste Boels tekstkar huren? Bij THS zijn we van mening dat er een balans moet zijn tussen maatwerk en flexibiliteit. Daar baseren we immers onze keuze in materieel op. Door een breed scala aan producten te leveren die aansluiten op de werkzaamheden die jij wilt verrichten kunnen we een totaaloplossing bieden voor iedere situatie.

Een groot voordeel van een matrix bord is de mogelijkheid om naast letters en cijfers ook afbeeldingen weer te geven. Dit biedt namelijk het voordeel om gebruik te maken van een systeem dat meerdere kleuren ondersteunt. Door gebruik te maken van multicolor LED lampjes kunnen gedetailleerde afbeeldingen worden vertoond.

Stroomvoorziening is uiteraard ook van belang bij ad hoc systemen als deze. In plaats van een generator met verbrandingsmotor of een lichtnet aansluiting biedt THS Verhuur een systeem aan met zonnepanelen. Zo kan het bord geheel zelfvoorzienend worden gebruikt. Een bijkomend voordeel van duurzame energie-opwekking is de optie om deze matrixborden in steden te gebruiken waar strenge CO2 richtlijnen zijn gesteld.

Connectiviteit is ook een aspect dat van belang is voor een mobiele tekstkar. Via een snelle 4G verbinding kan de boodschap daardoor dynamisch worden aangepast of vervangen. Zo kun je altijd up-to-date informatie verstrekken. Als er meerdere tekstkarren worden ingezet dan is het mogelijk om via een centrale app meerdere systemen te bedienen. Denk bijvoorbeeld aan een festival waar steeds nieuwe informatie beschikbaar komt of bij een ongeval op de weg.

Wat er nog meer mogelijk is met een tekstkar leggen we graag uit tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!
THS Industri├źle coating
Materieelverhuur van THS
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.