Waarom kiezen voor THS lichtmast verhuur?

Een lichtmast huren hoeft niet ingewikkeld te zijn. Online winkelen is zo eenvoudig geworden, je kunt alles in een digitaal winkelmandje plaatsen en afrekenen. De uitdaging zit niet langer in het huren van een product maar vooral in het kiezen van een aanbieder. Je kunt een lichtmast bij Boels uitzoeken of één van de andere aanbieders. Meer keuze is een goede zaak. Maar wat doe je als er teveel is om uit te kiezen of als er technische vragen zijn? THS lichtmast verhuur biedt uitkomst. Ontdek onze werkwijze of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat is THS?

THS B.V. is een bedrijf dat vanaf de oprichting veelzijdigheid als kernwaarde heeft genomen. Onze roots liggen in de infra en gww sector maar de werkzaamheden worden uitgevoerd op vele terreinen. Ontzorgen van de klant is daarbij altijd van groot belang geweest. Bijvoorbeeld door taken en verantwoordelijkheden op ons te nemen en mee te denken over de meest efficiënte oplossing. THS B.V. is VCA gecertificeerd. Daarmee bieden we een hoge kwaliteit dienstverlening aan al onze klanten. Naast dit brede werkveld is onze dienstverlening echter nog uitgebreider.

THS Verhuur

Op deze pagina geven we meer informatie over lichtmast verhuur. Toch willen we dit even in context plaatsen met onze andere activiteiten die verder gaan dan lichtmasten. Zo kun je bij ons terecht voor tekstwagens, mediaschermen, verkeerskegels, bakenschilden, generatoren, ademluchtunits en nog veel meer. Daarmee leveren we een compleet assortiment voor professionals. Deze catalogus is niet zomaar ontstaan, het is een resultaat van onze eigen projecten. Wat we zelf nodig hebben zijn tevens de materialen die andere opdrachtnemers graag gebruiken. Dit kan een mobiele lichtmast zijn om licht te bieden in de duisternis, of verkeershekken om een locatie af te bakenen.

THS maakt het mogelijk om complete sets samen te stellen die direct inzetbaar zijn. Dit maakt schalen en inspelen op de situatie aanzienlijk eenvoudiger. Een bijkomend voordeel is de kostenbesparing. Voor ieder karwei wordt de beste configuratie samengesteld. Niets is overbodig en je komt als uitvoerende partij niet te kort. Naast complete oplossingen kun je uiteraard ook direct een mobiele lichtmast huren.

Samen werken werkt beter

Met 1000+ projecten achter de rug en honderden projecten in de planning hoeft THS B.V. zich niet te vervelen. Waarom dan een LED lichtmast verhuren aan externe partijen? Omdat we van mening zijn dat deze materialen gemaakt zijn om gebruikt te worden. We denken niet in termen van concurrentie maar juist participatie. Waarom zou ieder bedrijf een eigen lichtmast kopen als het veel efficiënter is om deze materialen te delen? THS lichtmast verhuur is voor ons een manier om de dynamiek in de sector te stimuleren. Neem contact op en maak kennis met ons ervaren team.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.