Lichtmast Boels of andere leverancier?

Waar kun je als particulier of bedrijf snel een mobiele lichtmast huren? Er zijn meerdere aanbieders die op basis van een vergelijkbare dienstverlening voor je klaar staan. THS Verhuur is een specialist in het verhuren van diverse soorten materieel waaronder matrixborden, bouwhekken en verkeerskegels tot aan ademluchtunits. Je kunt een lichtmast bij Boels huren, wellicht past een andere dienstverlener beter bij jouw voorkeuren. Waar je als klant rekening mee moet houden leggen we op deze pagina uit.

Hoe werkt een lichtmast huren?

Je bent op zoek naar een lichtmast voor een project. Net als iedereen begint de zoektocht waarschijnlijk op Google. Daar komen snel diverse aanbieders bovendrijven. Een aantal websites zijn van de fabrikant en je zult een aantal verhuurders tegenkomen. Wie moet je kiezen en waarom?

Welke verhuurder is het beste?

Als klant kun je afgaan op recensies online. Die geven alvast een indicatie van de service die je kunt verwachten. Bij lichtmast verhuur gaat het uiteraard niet om een consumentenartikel maar om een specifiek gereedschap. In dat geval heb je als klant behoefte aan duidelijk advies. Bereikbaarheid is van belang, een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat het proces vlot verloopt zonder ruis. Daarom werken we bij THS Verhuur met korte lijntjes. In plaats van groot, groter, grootst werken we liever aan goed, beter, best. Dit geldt zeker voor de keuze van een betrouwbare LED lichtmast.

Welk merk lichtmast huren?

Uiteraard maakt een bedrijf als Boels niet zelf de producten die ze leveren, ze plakken er wel hun logo op. Dit maakt vergelijken onmogelijk, wat niet iedereen zal waarderen. Bij THS Verhuur hebben we bewust gekozen voor de mobiele lichtmast van Trime. Zij leveren tientallen variaties, we zijn tot de conclusie gekomen dat twee modellen in de meeste gevallen perfect zijn. Zo hoef je als klant bij een lichtmast huren niet urenlang specificaties te vergelijken.

THS Verhuur voor lichtmasten

Er zijn meerdere bedrijven die lichtmast verhuur aanbieden, waarom dan kiezen voor THS Verhuur? In de eerste plaats omdat we een bedrijf zijn die begrijpen waar professionals in wegwerkzaamheden behoefte aan hebben. Dit is duidelijk zichtbaar aan ons productassortiment. In plaats van alle opties voor iedereen leveren we juist het materieel dat echt aansluit op het karwei. We zijn heel transparant in de producten en merken die we voeren. Zo ziet de klant direct welke kwaliteit we leveren. Naast lichtmasten verhuren we ook matrixborden, hekken en verwante artikelen. Zo zijn we de one-stop oplossing voor allerlei projecten. Naast onze scherpe tarieven staat bereikbaarheid voorop. Als er een vraag is dan staan we voor onze klanten klaar om snel het antwoord te geven. Welke uitdaging heb je? Laat het ons weten!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.