Wat is er mogelijk met lichtmasten?

Behoefte aan licht in de duisternis? Je kunt tegenwoordig kiezen uit een groot aantal lichtmasten. Voor ieder project is een geschikt model leverbaar. Eigenlijk is de keuze wellicht te groot, hoe bepaal je welke kenmerken van belang zijn voor een specifiek project? THS lichtmast verhuur helpt je graag verder, om te beginnen met onderstaande informatie over de mogelijkheden. Neem voor advies op maat gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder.

Waarom zijn er zoveel lichtmasten?

Er is werk aan de winkel en daarbij is verlichting nodig. Je moet hiervoor een lichtmast huren dus je neemt Google erbij. Dan vind je een lijst met tientallen modellen die allemaal op elkaar lijken. Welk model past het beste bij het project? Hier zijn enkele belangrijke kenmerken om rekening mee te houden:

  • De oppervlakte die verlicht kan worden is uiteraard een belangrijk criterium. Dit kan verschillen van enkele honderden vierkante meters, een professionele LED lichtmast kan tot duizenden meters oppervlak verlichten.
  • Een hoge lichtopbrengst betekent ook meer energieverbruik. LED technologie is zuinig maar er blijft een flinke stroomvoorziening nodig voor urenlang verlichten. Er zijn modellen met zonnepanelen, met een verbrandingsmotor of hybride systemen.
  • Wendbaarheid is uiteraard ook van belang bij een mobiele lichtmast. Een model met trekhaak en op een eigen trailer is ideaal, er zijn ook systemen zonder wielen. Een systeem met banden dient voorzien te zijn van een degelijke stabilisatoren.

Bij een mobiele lichtmast huren is er een ruime selectie. Toch hoeft de keuze niet ingewikkeld te zijn. Met slechts enkele modellen kan pakweg negentig procent van de projecten uitgevoerd worden. Als standaard oplossingen geen uitkomst bieden dan denken de specialisten van THS Verhuur graag mee over de beste oplossing.

Lichtmast kopen of huren?

Als er niet op regelmatige basis extra verlichting nodig is dan zal de afschrijving van lichtmasten erg hoog uitvallen. Daarom is er ook lichtmast verhuur. Niet alleen kun je hiermee kosten besparen omdat aanschaf niet langer nodig is, je kunt daarnaast per project kiezen voor de lichtmast met de juiste kenmerken. Als de locatie wat kleiner is maar het project vereist meer werktijd, dan maak je een andere keuze dan op een grotere locatie waar slechts enkele uren licht nodig is. THS Verhuur is de specialist in apparatuur en ondersteunend materieel voor werkzaamheden op de openbare weg en op andere externe locaties. In plaats van zelf een lichtmast bij Boels huren kun je bij ons rekenen op maatwerk advies. Zo kun je snel de juiste afwegingen maken die passen bij het project en het budget. Uiteraard kunnen we razendsnel leveren, ook in het weekend. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Dien een prijsaanvraag in en wij bellen u zo snel mogelijk op om een passende offerte op maat uit te brengen.

Heeft u vragen over onze materieelverhuur of diensten en wenst u meer informatie?
Neem direct contact op via telefoonnummer 0252 – 769135 of 06 – 54 32 30 40.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.