Hoe werkt een mobiele lichtmast huren?

We leven in een 24-uurs maatschappij, we kunnen echter niet 24 uur per dag rekenen op zonlicht. Per seizoen zal het aantal uren met voldoende licht om te kunnen werken verschillen, terwijl voor veel projecten juist een berekenbare lichtbron nodig is. Je kunt eenvoudig een mobiele lichtmast huren bij THS Verhuur. Onze dienstverlening is snel inzetbaar op basis van scherpe tarieven met een uitstekende service. Hoe het werkt en waar je rekening mee dient te houden leggen we graag uit op deze pagina. Als je specifieke vragen hebt over lichtmast verhuur neem dan gerust even contact met ons op.

De juiste lichtmast voor ieder karwei

Bij een ongeluk op de weg is er snel behoefte aan bijvoorbeeld een lichtmast, verkeerskegels, hekken en andere materialen. Bij een groot bouwproject wordt er vooraf een gedegen planning gemaakt, de schaal van de werkzaamheden is dan een belangrijke factor in het materiaal dat nodig is. THS levert bij lichtmast verhuur altijd maatwerk, daaruit volgt dat we meedenken met alle facetten rondom het project.

Vragen bij mobiele lichtmast huren

De algemene werking en functionaliteit van een mobiele lichtmast hoeven we niet uit te leggen, dat spreekt eigenlijk voor zich. Er zijn wel een aantal vragen die regelmatig terugkeren, hier zijn de antwoorden:

  • Ten eerste zijn er systemen voor binnen en buiten. Als het werkzaamheden in de buitenlucht betreft dan moet er rekening worden gehouden met wisselvallige weersomstandigheden, daarom is het IP Rating systeem ontwikkeld. Neem voor meer informatie over werken onder extreme condities contact op met onze specialisten.
  • De lichtopbrengst kan zeer hoog zijn, ook bij een zelfvoorzienend systeem zonder externe generator. Dit komt voor een groot deel door de lampen in een LED lichtmast. Die zijn zuinig omdat energie wordt omgezet in licht, niet in warmte. LED technologie is efficiënt én veilig.
  • Er kunnen per gemeente afwijkende regels bestaan wat betreft het gebruik van lichtmasten. Denk aan de veiligheid voor de omgeving, overlast van geluid of fel licht. Binnen de bebouwde kom kunnen er regels zijn omtrent CO2 uitstoot. In dat laatste geval kan een (hybride) model met zonnepanelen uitkomst bieden.
  • Als laatste kun je onderscheid maken tussen mobiele lichtmasten die je met een eigen aanhanger moet vervoeren of complete systemen met eigen wielophanging en trekhaak. Bij een zeer compact systeem is vaak een externe voeding vereist, houd daar rekening mee.

Meer weten over een mobiele lichtmast huren?

Voor vragen over een lichtmast huren kun je altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met THS Verhuur. Wij leveren niet alleen professioneel materiaal voor diverse werkzaamheden maar we werken er zelf ook mee. Dit geeft ons een uniek perspectief en kennis van ons assortiment waarmee we ons onderscheiden van bijvoorbeeld een lichtmast bij Boels huren.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Dien een prijsaanvraag in en wij bellen u zo snel mogelijk op om een passende offerte op maat uit te brengen.

Heeft u vragen over onze materieelverhuur of diensten en wenst u meer informatie?
Neem direct contact op via telefoonnummer 0252 – 769135 of 06 – 54 32 30 40.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.