Lichtmast verhuur door experts

Spreek je liever met een verkoper of met een gebruiker? De meeste mensen zullen liever iemand met ervaring over een product spreken, niet iemand met ervaring om je iets ‘te slijten’. Bij lichtmast verhuur is kennis en expertise uiteraard van belang. THS Verhuur is een bedrijf dat niet alleen materieel verhuurt maar er zelf ook mee werkt. Dit geeft ons een uniek perspectief wat je als klant merkt in onze dienstverlening. Wil je een lichtmast huren? Dan ben je bij THS aan het juiste adres!

Huren begint met informeren

Als je werkt in de bouw of aan de weg dan heb je behoefte aan materialen waar je op kunt vertrouwen. Of letterlijk op kunt bouwen. Het is bekend dat een mobiele lichtmast huren in veel gevallen goedkoper uitvalt dan een dergelijk systeem kopen. Maar er zijn meer voordelen dan alleen het kostenplaatje. Als je kiest voor een gerenommeerd bedrijf dan weet je dat het materieel goed onderhouden is. Er worden controles uitgevoerd volgens de richtlijnen en er gaat geen product de deur uit zonder er zeker van te zijn dat alles tiptop in orde is. Je moet immers op lichtmasten kunnen vertrouwen. Daarnaast zul je als klant mogelijk vragen hebben over de mogelijkheden en de bediening. Dan is het prettig als je met iemand kunt spreken die zelf werkt met deze producten. Voor duidelijke informatie kun je altijd contact opnemen met THS Verhuur, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Dit moet je weten over lichtmast verhuur

Wellicht heb je al ervaring met een lichtmast van Boels. Er zijn immers meerdere verhuurbedrijven die deze masten leveren. Het kan zijn dat je vastliep op de selectie of niet de antwoorden kreeg waar je op had gehoopt. Een groot geheim binnen de sector is dat er niet voor ieder project een compleet andere mobiele lichtmast nodig is. Het merk waar we onze producten kopen levert veel types maar wij zijn van mening dat slechts enkele modellen voldoende zijn voor de meeste projecten. Als we ieder type op voorraad zouden houden dan schieten de prijzen voor alle modellen omhoog. THS Verhuur weet uit ervaring welke lichtmast werkt in welke situaties, en wat de beperkingen zijn. Deze informatie delen we graag met onze klanten. Naast informeren vinden we het van belang om te luisteren naar de wensen en vragen van onze klanten. Is een LED lichtmast beter of kun je volstaan met zonnepanelen als de zon nauwelijks schijnt? Dit zijn slechts enkele vragen die ons regelmatig wordt gesteld. Welke vragen heb jij? Stel ze aan de mensen die dagelijks werken met deze materialen. Het team van THS lichtmast verhuur staat voor je klaar.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.