Waar op letten bij een lichtmast?

Je kunt niet altijd vertrouwen op perfect daglicht. Werkdagen in de winter worden korter als de zon vroeg ondergaat. Een spoedopdracht in de nachtelijke uurtjes is onmogelijk als er geen verlichting in de buurt is. Je kunt in dat geval een lichtmast huren. Die geeft je voldoende licht, waar je ook bent en hoe groot het project ook mag zijn. Wat je moet weten bij de keuze van een lichtmast leggen we in het kort uit op deze pagina. Voor maatwerk advies kun je terecht bij de specialisten van THS Verhuur.

Welke lichtmast huren?

Wanneer het project betreft waarbij geen permanente verlichting vereist is dan kun je hiervoor een mobiele lichtmast huren. Dit is een installatie voorzien van een trekhaak. Wat betreft het gewicht zullen de meeste systemen geschikt zijn voor een standaard auto met trekhaak. De lampen van een LED lichtmast zijn niet zwaar in vergelijking met de hoge lichtopbrengst die ze leveren. Er zal wel een generator nodig zijn of een accu. Deze onderdelen zijn wat zwaarder, dit biedt uiteraard ook de nodige stabiliteit.

Bij THS lichtmast verhuur is gekozen voor producten van het merk Trime. Dit is een marktleider op het gebied van mobiele verlichting op iedere gewenste locatie. Hoewel deze fabrikant een groot aantal lichtmasten in het assortiment heeft opgenomen heeft THS gekozen voor twee modellen die in de meeste situaties ideaal zijn. Dit maakt kiezen aanzienlijk eenvoudiger, uiteraard geven onze experts graag advies over deze toestellen.

Trime X-Eco Battery-M mobiele lichtmastX-Eco Battery-M

Dit is het meest populaire model dat Trime in het assortiment heeft. De oplaadbare accu staat garant voor 36 tot 72 uur licht op locatie. De dag / nacht sensor maakt dit een ‘hands-off’ toestel waar je verder geen omkijken naar hebt. Schuif de hydraulische mobiele lichtmast uit naar de gewenste hoogte en verlicht een oppervlakte tot 2000 vierkante meter.

X-Hybrid 6x150W

X- Hybrid lichtmast 6 x 150WDit is een hybride model dat naast een accu ook voorzien is van een verbrandingsmotor. Deze combinatie zorgt voor een extreem laag verbruik en een zeer hoge lichtopbrengst van maar liefst 3800 vierkante meter. Het is mogelijk om de locatie voor 11 uur van licht te voorzien.

Wellicht kun je voor een lichtmast bij Boels kiezen uit meer modellen. Bij THS Verhuur gaan we altijd voor kwaliteit boven kwantiteit. In plaats van meer opties leveren we liever maatwerk oplossingen voor iedere klus.

Meer dan lichtmasten

Naast lichtmast verhuur kun je bij THS terecht voor matrixborden en LCD schermen voor signalering en ook verkeerskegels of hekken om de locatie af te bakenen. Zo bieden we een one-stop oplossing voor professionals. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug:

Bedankt voor het invullen, wij bellen u zo snel mogelijk terug!
Helaas is de aanvraag niet verzonden, probeer opnieuw!

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

THS Industriële coating
THS Materieelverhuur
THS Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.