Tekstwagen verhuur voor promotie

tekstwagen verhuurEr zijn veel manieren om te communiceren. Bellen, mailen of een billboard langs de weg; volop manieren om de doelgroep te bereiken. Bij tekstwagen verhuur is het  ook mogelijk om langs de weg een boodschap over te dragen. Denk bijvoorbeeld aan promotie voor een evenement of het omleiden van verkeer naar een parkeerplaats. Wat er mogelijk is met tekstwagens voor promotionele toepassingen kun je op deze pagina lezen. Wil je maatwerk advies over tekstwagen verhuur of overweeg je een tekstkar te kopen? Neem contact op met THS Verhuur voor het complete assortiment en alle mogelijkheden.

Wat is een tekstwagen?

Een tekstwagen is een aanhanger met daarop een beeldscherm. Dit zal in veel gevallen een matrixbord zijn met een aantal lampjes. Het is dan mogelijk om symbolen, letters of afbeeldingen weer te geven. De wagen zal voorzien zijn van een accu als stroomvoorziening, er zijn ook modellen zoals de tekstwagen VW 1350 HB die uitgerust zijn met zonnepanelen. In tegenstelling tot een poster van papier zijn tekstwagens ook in het donker goed zichtbaar.

Dit soort wagens worden vaak gebruikt bij wegwerkzaamheden of na een ongeluk op de weg. Daarnaast is er ook tekstwagen verhuur voor commerciële doelen. Denk bijvoorbeeld aan de promotie van een bepaald evenement. THS Verhuur levert geschikt materieel voor organisaties die tijdelijk een oplossing nodig hebben voor informatievoorziening op of langs de weg. Naast een tekstkar kopen is een tekstkar huren ook mogelijk. Dit kan kosten besparen en is daarmee de ideale oplossing voor eenmalige evenementen. Voor event organizers kan aankoop op termijn wel goedkoper uitvallen.

Voordelen van tekstwagens

Hier zijn vijf voordelen van tekstwagens voor promotionele doeleinden:

  1. Eenvoudig te vervoeren met een trekhaak.
  2. Op veel locaties te plaatsen.
  3. Verlicht scherm biedt optimale zichtbaarheid.
  4. De boodschap is naar behoefte aan te passen.
  5. Zowel koop als huur is mogelijk.

De mogelijkheden kunnen per artikel afwijken. Zo kun je een eenvoudig matrixbord huren of kiezen voor een full color tekstkar. Informeer bij THS Verhuur naar de mogelijkheden.

Toepassingen voor promotie

Iedereen kent de matrixborden die boven de snelweg hangen, dit zijn officiële matrixborden met instructies die nageleefd moeten worden. Dergelijke technologie is ook inzetbaar voor promotionele toepassingen en vervullen dezelfde functie als een poster, billboard of andere vorm van indicatie langs de weg. Hier zijn enkele mogelijkheden om promotionele boodschappen over te dragen met een tekstwagen:

  • Tijdens een festival moeten bezoekers naar de parkeerplaats geleid worden. Een verlicht scherm valt op en blijft 24 uur per dag zichtbaar.
  • Bij kaartverkoop kan worden aangegeven wat de beschikbaarheid is. Dit is zowel informatief als wervend. Nog … kaarten beschikbaar kan mensen activeren om een beslissing te maken.
  • De boodschap is aanpasbaar. Zo is het mogelijk om aan te geven wanneer een parkeerterrein vol is. Ook kunnen bijvoorbeeld meerdere sponsors op hetzelfde scherm worden weergegeven.
  • In de aanloop naar een evenement kan de boodschap iedere dag aangepast worden, bijvoorbeeld om af te tellen tot aan de opening.
  • Voordat een festival begint kunnen de bezoekers begroet worden, later kan bezoekers een fijne dag gewenst worden.

De voornaamste reden om gebruik te maken van tekstwagens is het informeren van belanghebbenden. Daarnaast is het ook een manier om klanttevredenheid te bevorderen. Door in te spelen op de behoefte van de klant en proactief berichten aan te bieden kan de band met klanten worden versterkt. Kortom, er zijn volop redenen om een tekstkar te huren voor promotie en commerciële projecten. Neem contact op met THS Verhuur voor meer informatie en inspiratie.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Dien een prijsaanvraag in en wij bellen u zo snel mogelijk op om een passende offerte op maat uit te brengen.

Heeft u vragen over onze materieelverhuur of diensten en wenst u meer informatie?
Neem direct contact op via telefoonnummer 0252 – 769135 of 06 – 54 32 30 40.

CONTACT OPNEMEN? KLIK HIER

OVER THS B.V.

THS B.V. is een VCA* gecertificeerde onderneming met veelzijdige projecten op het gebied van rioolrenovatie, industriële coating, verkeer en verhuur.

De werkzaamheden variëren van het coaten van rioolgemalen, reparatie en in kaart brengen van riolering, het verhelpen van rioolproblemen alsmede reiniging en reparatie.

Op het gebied van verkeersveiligheid hebben wij de beschikking tot het leveren en plaatsen van afzetmaterialen, bebordings-/actiewagens, pijlwagens, tekstkarren en het inzetten van beroepsverkeersregelaars.

Industriële coating
Materieelverhuur
Verkeerstechnieken
Meer info
over THS B.V.